Hrvatska diaspora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska diaspora

Bog i Hrvati

Početna stranicaPortalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Kavica u bilo koje doba dana

Go down 
+7
AlkY
dado6612
andrea
hrvatica
Monika
Ana Petrovic
PeTr@
11 posters
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
AlkY
Admin
AlkY

Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 Empty
PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto srp 28, 2009 2:13 pm

Moze ona probati ... Very Happy ... A sad cemo vidjeti
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto srp 28, 2009 5:13 pm

lol! sunny ma naravno Ana da cu ga gurnut za tebe.....hah....biti ce mi zadovoljstvo....
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto srp 28, 2009 5:24 pm

hehe, e bas si me obradovala Laughing sad jos samo da ga slikas kad izlazi iz vode, bilo bi zadovoljstvo gledat ga mokrog u odjeci lol! lol! lol! vec se smijem samo na pomisao, kako bih tek kad bih vidjela sliku Very Happy
[Vrh] Go down
http://diaspora.niceboard.biz
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto srp 28, 2009 5:27 pm

cheers lol! lol! hahah...budemo vec nesto smislila....bez brige Smile
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto srp 28, 2009 6:03 pm

Gurnuti cu ja nju u odjeci i uslikati je Very Happy .. Pa cemo onda vidjeti tko ce se smijati .. Hahahah ...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto srp 28, 2009 6:59 pm

lol! Wink Rolling Eyes ti si meni alene obecao da ces me pazit......ne smijes me onda gurnut.... cheers Idea
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto srp 28, 2009 11:12 pm

cini se meni da cu ja imati sto za vidjeti lol! samo se vi gurajte...Alene moras biti pristojan prema curama lol!
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimesri srp 29, 2009 12:54 am

Ma ja mislim da sam dovoljno pristojan lol .. Naravno da je necu gurati .. Very Happy ... A njoj ako dode zelja .. Neznam ... Very Happy .. Neka me gurne ... Hehehe
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimesri srp 29, 2009 7:46 am

cccccccccc Alene jedinica iz domaceg uratka Laughing nece njoj doci zelja nego ce mene poslusati lol! Rolling Eyes sad me jedino zanima na sta ju sve mogu nagovoriti affraid geek
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimesri srp 29, 2009 11:51 am

lol! Smile a pa ne mozes me na puno. Wink ....koliko god si mi ti draga Ana, cheers drag mi je i Alen....hahah pa ce mi ga malo zao bit...... Cool Smile
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimesri srp 29, 2009 11:58 am

uf Lana ne kvari m i dozivljaj geek vec sam se strasno obradovala a ti me sad po prstima lol! sreca moja da je Alen dobrodusan pa mi nista ne zamjera Wink lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimesri srp 29, 2009 12:13 pm

lol! Laughing bom ma dobro dobro Ana bez brige......nece ostat a da mu se nesto kao slucajno ne dogodi...hah Shocked Very Happy
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimesri srp 29, 2009 12:20 pm

Shocked ma sva sreca da te imam, jer vidi nejga do kad Sleep spava,. nigdje ga Very Happy nego daj lANA OTVORI KAKVU PAMETNU TEMU....da nam je manje dosadno.Alen ce te nauciti lol! znas da jedva ceka lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimesri srp 29, 2009 3:12 pm

lol! Smile a budem vidila...sad kad ponovno dodje na msn pa cemo se dogovorit.....
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimečet srp 30, 2009 10:55 pm

i Rolling Eyes jel dogovor pao Question na msn-u Cool bounce bounce
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimepon kol 03, 2009 6:12 pm

dobar vam dan, dragi moji, evo drugi dan se borim za forum, bio je hakiran Twisted Evil kad sam vidjela kineska slova, pozlilo mi je...bez obzira tko je bio i sto,ja sam ga vratila u zivot...prvo jednom, ali nisam imala nikakve postove...pa sam vidjela gosta on line...pa opet blokada i konacno, necu otkriti tajnu, sam uspjela povratiti nmazad kompletan forum bounce bounce bounce nemate pojma kako sma sretna Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 12:19 pm

evo Ana.....kao sto sam i obecala......... lol!
[img]Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 47063739[/img]
Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 66400863
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 2:17 pm

prelijepe slike,aaaaaaaaaaaaaaaaa samo obecala si ga gurnuti u more, koliko cujem nista od toga Exclamation Wink Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 4:32 pm

lol! lol! a da....nisam zaboravila ni na taj dio obecanja ne brini........htjela sam samo pitaj Alena di je bio cijeli dan? sve ce ti biti jasno zasto ga nisam mogla gurnuti u more....umjesto da je bio samnom na moru.....on je prosao nekamo drugdje...... lol! lol! Laughing
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 4:34 pm

Shocked Alene, sto to cujem, ostavio si Lanu samu Shocked , ne mogu vjerovati Cool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 4:38 pm

Sad Sad da da...ostavio me samu...pa rekla sam ti da ga moramo dovest u red i to sto prije...dok ne bude kasno lol! geek
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 4:39 pm

Alene, zelim cuti obrazlozenje, zasto si Lanu ostavio samu Question
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 6:51 pm

Bolje da sutim ...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 6:54 pm

bounce bounce bounce ma sta bolje da sutis......objasni sada.......zasto nisi bio samnom na moru Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 6:59 pm

Bio sam ... Onda sam isao sa prijateljem u bolnicu .. I onda sam opet s tobom bio .. I kasnije sam te opet na plazu zvao ali nisi htjela ... Eto .. Objasnio sam
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 18 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kavica u bilo koje doba dana
[Vrh] 
Stranica 18 / 40.Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» DOBRO JUTRO HRVATSKA MA GDJE BILA
» Najljepše hrvatske molitve