Hrvatska diaspora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska diaspora

Bog i Hrvati

Početna stranicaPortalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Kavica u bilo koje doba dana

Go down 
+7
AlkY
dado6612
andrea
hrvatica
Monika
Ana Petrovic
PeTr@
11 posters
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 Empty
PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 7:03 pm

lol! lol! lol! lazove jedan.........kako je to izgledalo kad si bio kao samnom na moru.....ja sam sama plivala....a ti si na drugoj strani skakao....ma necu se uopce svadjat tu....kad te vidim si gotov lol! bom bom bom
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 7:30 pm

Dobro , mozda jesam malo pogrijesio .. lol ... Ali kako rekoh bolje da sutim ... Hhh
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimeuto kol 04, 2009 11:14 pm

Rolling Eyes mir djeco, ma ovdje netko nesto mulja....idemo istinu na vidjelo....obadvoje lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
http://diaspora.niceboard.biz
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 1:07 am

Evo istine ...
Izmedu 10:30 - 11 sati .. Jedan nas priatelj je nesretno skocio u malo plitku vodu na glavu i pritom ozljedio glavu i malo vrat . I nakon nekog vremena odlucili su da ga odvezu u ambulantu. Posto u Novom Vinodolskom nema ambulante moralo ga se je odvesti u obližnju Crikvenicu ... Isli su taj decko , vozac i ispitivali su nas da jos netko ide s njima .. Nitko se nije oglasio .. A posto se islo u Crikvenicu po nekoj logici je bilo da smo za pola sata vec nazad . Pa sam se ja ponudio da idem sa njima , jel u tom trenutku mi je dobro doslo da se malo maknem na pola sata . Kada smo dosli u doticnu turisticku ambulantu u Crikvenici , tom decku je receno da bi bilo najbolje da ode u Rijeku na Sušak na slikanje . Ali tada naravno nije bilo povratka za mene , nego sam morao ici sa njima .. Sta nisam planirao , i nisam htio ici sa njima ... I kada smo dosli na Sušak tamo su se desile dodatne komplikacije pa smo dodatno morali cekati slikanje , doktora , slike i tako to .. Nakon toga svega krenuli smo nazad , posto je bila jako velika guzva ( nekoliko kilometara ) .. Nazad u Novi Vinodolski smo stigli oko 16 sati .. I kada to sve rezimiramo nekih 5 sati smo bili odsutni . I kada sam se vratio na plazu , vidio sam Lanu .. Koja je bila vidno , vise tuzna nego ljuta Crying or Very sad.. Sa razlogom , jel se i ona radovala tome danu isto koliko i ja ... Radovali smo se tome da cemo cijelo vrijeme biti skupa i uzivati .. Ali mojom nepaznjom je 5 sati toga uzivanja otpalo Sad.. Zbog cega sam i ja jako , jako tuzan Crying or Very sad... Jel znam da tih 5 sati nikada i nigdje nebih mogao bolje i ljepse provesti nego sa Lanom ( rekao bih svojom Lanom , ali mislim da nemam pravo na to)Crying or Very sadSad ..

P.S. .. Oprosti mačak ....Crying or Very sad Sad Sad

Eto istine .. Nadam se da ce te je prihvatiti , i nadam se da ce mi biti oprosteno ... Crying or Very sadCrying or Very sad
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 2:10 pm

Sad Sad evo Alene sad si i mene rasplakao Sad ...ali ipak ono sto je lijepo...otisao si prijatelju pomoci u nevolji i to je jako pohvalno...mada si zelöio srcem biti na drugoj strani...to samo pokazuje koliko je tvoje srce veliko i da se na tebe covjek moze osloniti uvijek sa povjerenjem Cool bravo...nadam se da ce Lana uvijdjeti kakvo zlato od covjeka ima za prijatelja I love you
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 6:21 pm

ma Alen je najbolji.......znam ja to bez brige....Nikada te osoba kao sto je on nece razocarati, i sto god ti treba uvijek je tu...a beba Very Happy Very Happy radije ce se odrec vlastite srece samo da drugi budu sretni....ma ja njega obozavam....... Laughing Laughing cheers
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 6:24 pm

Ja sam na kraju napisao da se nadam da ce ova istina biti prihvacena i da se nadam da ce mi biti oprosteno ..

Ali jos nitko nije rekao niti da je prihvaceno niti da je oprosteno .. LoL ..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 6:28 pm

lol! lol! lol! pa jesam ja rekla da sam ti zamjerila....to sto se ja malo salim...nema to veze...to se ne uzima u obzir Laughing Laughing pa rekla sam ti vec da se ne mogu na tebe naljutit.....sto god napravio...ali eto da ti srce na mjestu bude......oprosteno ti je...... sunny sunny si sretan?
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 6:29 pm

A 2 dana zsi me gadno špotala .. Neznam bas da se onda nisi naljutila lol Ali ajde .. sretan sam .. lol
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 10:13 pm

lol! lol! pa normalno da te spotam...pa moram da se ne razbahatis....a i normalno je da ja galamim....takva sam...Very Happy ne mogu si pomoc.......ili ces durat ili ces pobjec od mene lol! afro affraid alien
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 10:46 pm

i eto sve se lijepo zavrsilo, nitko se vise ne ljuti, a da vas JA NISAM SPOTALAS, mozda bi se jos uvijek ljutili jedno na drugo lol! lol! bravo ja I love you
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 10:49 pm

Laughing ma Ana sta bi mi bez tebe....... Smile Smile tongue geek
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimesri kol 05, 2009 10:59 pm

blago i meni sa vama geek bar mi je zanimljiv dan Very Happy a doi nam je beba Laughing
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 12:08 am

A eto je .. Very Happy ... Znaci zakljucili smo da bez spotanja nema srece a ?? haha .. pa lijepo bome
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 11:17 am

dobro jutro svi dobri ljudi,

evo i mene nazad iz domovine. je mi bilo lipo nema se sta, e da mi je sad nac dole momka i udat se hehe odman bi se vratila! a dotlen, ajmo na kavicu :-))

Smile
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 11:18 am

O Monika nam se vratila .. Hehe .. Naravno da ti je lipo bilo .. Kako ce ovdje biti nego lipo .. Pa ima momaka kod nas , te bar to nije tesko naci ahhaha .. AJ skuham ti kavu jednu .. Very Happy
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 11:24 am

Hvala Alky na dobrodoslicu, e nazalost sam ja najmanje nase momke upoznala. sve su bili neki stranci, svedani, australci, amerikanci itd. a naseg covika ni za lika! da oni nisu negdi vanka otisli na odmor...pihhhh morat cu doc kad prodje ova turisticka sezona! Laughing
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 11:25 am

Hahaha .. Da .. Po zimi se svi stisnu doma .. Pa ih je lakse naci .. Very Happy
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 12:46 pm

Evo vam onda te slike .. Iako ima puno detalja koji nevaljaju i puno toga sta sam jos mogao napraviti .. Ali eto ...

Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 2ngu693
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 1:17 pm

Kao prvo Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Very Happy dobro nam dosla nazad, ziva i zdrava...a momaka samo reci imam ja jednog ali ima 40 pa... Cool ak nije prestar lol! lol!
Alene slika je fenomenalna Shocked Shocked ne mogu vjerovati svojim ocima lol! lol!
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 1:18 pm

Je da. . Kako da ne .. lol .. Ako ste zadovoljni onda dobro .. Cilj je postignut .. Very Happy
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 1:23 pm

ja sam prezadovoljna, ali to je Lanina slika lol! , hocu ja svoju geek Very Happy
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 1:23 pm

Haha .. Znao sam da ce tako biti .. Very Happy .. Polako ....
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 1:39 pm

MA NECU POLAKIO Smile prvo si obecaoi sliku meni napraviti Very Happy kad ce moja biti gotova bounce bounce bounce
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitimečet kol 06, 2009 1:47 pm

Strpljen spasen .. Nisam ja masina za pravljenje slika .. haha
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 19 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kavica u bilo koje doba dana
[Vrh] 
Stranica 19 / 40.Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» DOBRO JUTRO HRVATSKA MA GDJE BILA
» Najljepše hrvatske molitve