Hrvatska diaspora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska diaspora

Bog i Hrvati

Početna stranicaPortalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Kavica u bilo koje doba dana

Go down 
+7
AlkY
dado6612
andrea
hrvatica
Monika
Ana Petrovic
PeTr@
11 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
snjezana
Član odbora HSI Innsbruck
snjezana

Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 Empty
PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimeuto kol 11, 2009 4:43 pm

evo upravo slusam radio vukovar na internetu
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimeuto kol 11, 2009 4:47 pm

sto ima novoga i Lipoj Nasoj Laughing
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimeuto kol 11, 2009 5:07 pm

@Monika, ma Snjezana ti je moja seka i jako dobra osoba...ponekad nesto izgubi iz vida lol! naravno da te voli, pa ja joj stalno pricam o tebi Very Happy

btw-Nena daj nam stavi link radio Vukovara da ga i mi slusamo cheers cheers cheers bounce bounce bounce
[Vrh] Go down
http://diaspora.niceboard.biz
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 7:42 am

....listam jutros net i ovaj mi zapne za oko, sto kazete cure Very Happy Very Happy
Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 01200010

Monika, jel ovaj decko moze proci Question
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 8:59 am

@Ane, e nazalost meni se slike ne otvaraju tu na poslu samo vidin crveni krizic. A daj opisi ga, ma znas kod mene je na prvom mistu da je hrvat i domoljub i onda sve ostale vrline Laughing
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 12:26 pm

Dragi moji Hrvati i Hrvatice ! zelim vam dobro jutro lol! affraid flower ,I mali tko da pooije kavicu samnom .Danas kuham kavice po zelji lol!
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 12:32 pm

www.Zbrka.com-Radio Vukovar-Hrvatska uzivo
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 1:40 pm

ajooooooooooooj Moni ja zaboravila, a zaista mi je zao sto ne vidis sliku, m oram pitati Alena da ti ga posaljemo lol! mislim sliku, e pa da pogledaj od kuce sa kompa Very Happy
Nena radio Vukovar link mi ne radi Crying or Very sad pogledaj jesi li tocno napisala Question
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 2:44 pm

Ana jesam bounce gdje je Moni i Alen nema ih da ih pozovem na kavu :l lol! lol! lol! lol! lol! ol!: lol! lol! lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 4:46 pm

Evo Alena na kavu ... Very Happy ...
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 4:48 pm

ee Alene, sto kazes na moju sliku Question Laughing Zar nije decko naj naj, treba ga Moniki opisati a ja nesmijem lol! a Nena se razbacuje kavom I love you ova moja je zbilja super Very Happy
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 4:54 pm

Alene bas lipo sot zelis popit kavicu,dije Moni jeli jos radi da i ona popije kavu cheers lol!
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimesri kol 12, 2009 5:02 pm

nadam se da se Moni ne ljuti flower ona je jako lipa, mila, draga djevojka .tko je unda nebi volio ..ja bi voljela da imam takve neviste. A bilo bi mi cast kad bimi ona bila nevista posto ja imam dva sina lol! flower bounce
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 8:10 am

....@Moni evo svi trazimo momka za tebe Very Happy
@Alene, ti otkad si poceo ucit pravit kavu, nigdje te Exclamation Very Happy
Lana, gdje si nam ti Question
Nena, pijem prvu jutarnju, sa mlijekom Cool nema Alena da mi ponudi domace Crying or Very sad ...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 1:23 pm

Veliki pozdrav svima ....saljem vam veliki kiss..... lol! Laughing Laughing ma ja i Alen malo zabusavamo u zadnje vrijeme Ana... Embarassed Laughing
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 1:41 pm

ma vidim ja, sad kad se svi polako okupljamo vi zabusavate Very Happy ma samo dok vas dohvatim Laughing
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 3:48 pm

dopodne sam bila u gradu! lol! lol! bounce bounce Ane Moni,Lana ,Alene i svi ljudi dobre volje pozivam vas na popodnevnu kavicu lol! lol! flower flower flower
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 3:52 pm

paznja ljudi affraid affraid Seka Ana se naostrila, sreca sto dica znaju bizati bounce.........
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 5:58 pm

ma da...zato i bize lol! cekaj samo dok se ja naljutim Twisted Evil Evil or Very Mad lol!
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 6:17 pm

ha,ha cheers bounce lol!.........
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 6:19 pm

seko znam ja tebe lol! bounce ti si super osba, a moramo se malo salitri lol! flower
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 6:24 pm

disu nam dica nema nijednog , flower bounce ............a ja evo upravo skuhala late makiato kavu cheers cheers bounce dico diste........................
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 6:36 pm

a skitaju, nigdje nikoga Neutral jesi li procitala druge postove sto sam stavila o Mesicu, pronadi popd razno pa reci scvoje misljenje Exclamation Cool
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 10:12 pm

potpuno si upravi cheers cheers lol! on je stara podmukla komunjara
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitimečet kol 13, 2009 10:50 pm

@Ane i Snjezana, pa prave ste vi! E ocemo li napravit onako par pitanja sto bi moj buduci triba ispunjavat :-) tako da odman mozete pitat ako nekoga imate na vidiku za mene,hehehe tongue

mislin da vi znate koje dolazi u obzir i koji ne! A da i odman pitajte za koga im se dit boria, ja pamtin i do pradjedova, hehehehehehe lol!

evo ja nebi sad u ova doba svama kavicu nego vec onako cocktail jeli ima toga? drunken
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 22 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kavica u bilo koje doba dana
[Vrh] 
Stranica 22 / 40.Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» DOBRO JUTRO HRVATSKA MA GDJE BILA
» Najljepše hrvatske molitve