Hrvatska diaspora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska diaspora

Bog i Hrvati

Početna stranicaPortalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Kavica u bilo koje doba dana

Go down 
+7
AlkY
dado6612
andrea
hrvatica
Monika
Ana Petrovic
PeTr@
11 posters
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
snjezana
Član odbora HSI Innsbruck
snjezana

Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 Empty
PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 1:30 pm

stize seka affraid affraid
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 1:38 pm

Roby, zaista diplomatski potez...ni ja ga se nebih sjetila tako dobrog...dapace, svida mi se, jer zaista se Monika prva javila, a i ja cu postupiti diplomatski, pa cu biti sretna kad Monika ispita situaciju, nego ja se nadam da ce nam Moni pripremiti teren da se moze sletiti bezbjedno... Very Happy
@Moni jel ti ase svida ideja Arrow Wink Question
@Nena Monika ce biti jako pazljiva u odabiru mjesta, gdje se uz more mopze lijepo piti kavica, uzivati u ljepotam,a Lijepe nase... Very Happy
nego ja neznam tko ce tio docekati bounce bounce Cool
[Vrh] Go down
http://diaspora.niceboard.biz
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 1:44 pm

@Ane, na koga bi sad triba bit red za odgovor? Ja mislin da bi nam Diplomat Roby triba sad uletit za odgovorom Laughing
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 1:49 pm

Roby bounce bounce gukni vec jednom Exclamation bounce bounce confused
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 1:55 pm

dabogda me svatko ovako povukao za uši kao ti, Ana Smile
samoooo a što ako ne budem siguran pa onda Monika i ja budemo morali ponavljat gradivo???
evo kad ste htjeli diplomata jocolor
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 2:05 pm

ahahhahaha...nitko me nije ovako ostavio bez teksta Roby, samo meni se cini da je Monika odlicna ucenica, tako da ces tesko sa njom morati popnavljat gradivo... Very Happy sto kazes Moni Exclamation Laughing
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 2:13 pm

gradivo Question eto ga na sta ucini diplomacija. molin da mi objasnite sta to znaci gradivo Laughing
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 2:44 pm

dragi moji kad se vec razbacujemo rijecina i nemozemo da se dogovorimo gdje i skim cemo popit kavicu! ja vas sve pozivam u VODICE kod mene na kavicu cheers Basketball
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 2:56 pm

kad mi niko nece da objasni sta znaci "gradivo" onda moram postat konkretna!

@Roby, kani se diplomacije i reci na cemu smo? hahahahaha

@Nena, pa naravno ce mo mi I u Vodice dolazit! Very Happy
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 3:02 pm

Monika napisala
@Roby, kani se diplomacije i reci na cemu smo? hahahahaha

@Moni...nisam se odavno ovoliko nasmijala, ma obozavam te lol!
@Robx, sto si zatajio Question Laughing
@Nena, ma naravno da cemo i kopd tebe, ali Roby je prvi zvao afro
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 3:04 pm

koliko znam ROby jos nie odlucio konacno Basketball Basketball cheers kako ce isto ce lol!
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 3:08 pm

@Ane, pa sta cu kad se ne razumim u diplomaciju. pok. caca mi je uvik bia jako direktan nije nas ucija diplomaciju pa valjda smo zbog toga i zavrsili u emigraciju,HAHAHAHA

@Alky, pa daj gukni ti jednom pa mi reci sta znaci sta mi je Roby tia rec. Ti ko musko ces mi to mozda znat bolje objasnjavat "gradivo" pihh nikad cula nisam za to!
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 3:34 pm

A mozda znam , a mozda i neznam .. Ali postujem musku solidarnost pa nesmijem reci .. Very Happy
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 3:50 pm

haha pa šta se ne smijem malo maknut od kompa pa da ne nastane panika??? a šta ćete sad kad me ne bude tu do ponedjeljka???

e sad objašnjenja... dakle Monika, diplomacija je kad ti kažeš da ne znaš što znači gradivo rabbit

ponavljat gradivo znači da se može dogodit da ja budem neodlučan pa poželim prije konačne odluke o masovnom okupljanju ponovit gradivo tj da se još jednom nađemo na kavi bounce
tako da budem siguran ako ćemo prijeć na masovna ili ostat na pojedinačnim okupljanjima...
e sad s obzirom da si bila odlična učenica onda mislim da će bit potrebno ponavljanje gradiva ;o))) jer ne bi bilo dobro da pokvariš ocjenu bom

e sad ne znam jesam li sve pojasnio objasnio ponovio gradivo,....
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 3:54 pm

haha pa šta se ne smijem malo maknut od kompa pa da ne nastane panika??? a šta ćete sad kad me ne bude tu do ponedjeljka???

kakvog ponedjeljka Roby...pa ubila bih te prva, imas i doma komp, dakle...necu se uopce trudit objasnjavati sto te slijedi Evil or Very Mad Twisted Evil
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 4:06 pm

hehe ali idem na Rab imam natjecanje... oćeš samnom? sunny
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 4:07 pm

ajoj...opet natjecanje, ma radim ne mogu...ali navijat cu i drzati palceve...nego Moni je slobodna lijepo na avion i ide sa tobom da te bodri Wink Cool
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 4:10 pm

ma ne, nego lijepo i Monika ide plivat, ja ću je pratit za svaki slučaj pa ako bude trebalo malo je povući kao barka Smile
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 4:16 pm

lako je tebi kad znas roniti...mislim da Moni nema iskustva u ronjenu... Cool
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 4:23 pm

nije ronjenje Ana, plivanje!!! neće bit dobro ako plivanje prijeđe u ronjenje...
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 8:20 pm

Halo,halo imali koga da popije samnom kavicu Basketball Cool
[Vrh] Go down
PeTr@
Admin

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 8:39 pm

evo me Smile
[Vrh] Go down
http://croatiandiaspora.4mg.com/
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimepet kol 21, 2009 11:20 pm

Petrice, pa gdje si ti nama Question Cijeli dan ovdje ludnica a tebe nema rabbit
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimesub kol 22, 2009 8:58 am

dobro jutro dragi moji! Imali neko da samnom podijeli jutanju kavu cheers Razz sunny lol!...............
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitimesub kol 22, 2009 3:45 pm

evo ima popodnevna Very Happy , gdje si sad Question
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kavica u bilo koje doba dana   Kavica u bilo koje doba dana - Page 26 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kavica u bilo koje doba dana
[Vrh] 
Stranica 26 / 40.Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» DOBRO JUTRO HRVATSKA MA GDJE BILA
» Najljepše hrvatske molitve