| Vicevi i sve za smijeh | |
|
+5Monika Martina Babic dado6612 Ana Petrovic andrea 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ana Petrovic Admin
Posts : 1123 Join date : 19.03.2009 Age : 62 Location : Innsbruck
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh uto tra 28, 2009 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh sri tra 29, 2009 12:58 pm | |
| Crnogorski
Sastali se Englez, Francuz i Crnogorac, pa razgovaraju o osobinama svojih žena. Englez kaže: - Mojoj ženi, kad jaše konja, noge vise do zemlje, ne zato što je konj nizak, već zato što ona ima duge i vitke noge. Francuz kaže: - Kad dodirnem prstima jedne ruke drugu ruku, mogu obuhvatiti svoju ženu oko struka, ne zato što imam duge prste, već zato što joj je tako tanak struk. Na to će Crnogorac: - Ja kad pođem na posao, lupim svoju ženicu po guzici i njoj se guzica trese sve dok ja ne dođem s posla, ne zato što ona ima veliku guzicu, već zato što se ja brzo vratim s posla. | |
|
| |
Monika
Posts : 365 Join date : 22.03.2009 Age : 53 Location : Frankfurt/M.
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet tra 30, 2009 12:05 pm | |
| Doveli hrvat, slovenac i crnac u bolnicu trudne žene... nakon par sati dolazi doktor, donosi troje novorođenčadi i kaže hrvatu, slovencu i crncu: -došlo je do pogreške i pomiješali smo djecu.... na to hrvat zgrabi malog crnca i kaže: ovaj je moj dok se ne utvrdi koji je slovenac | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet tra 30, 2009 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh pet svi 01, 2009 10:44 pm | |
| Trikovi
Učiteljica uči djecu što je lopov. Kaže ona djeci da lopovi kradu. Pita učiteljica Ivicu: - Što je to kad ti neko zavuče ruku u džep i uzme nešto. - Mađioničar - kaže Ivica. | |
|
| |
andrea Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh ned svi 17, 2009 11:45 pm | |
| Vrlo cesto, oni koji rade, pitaju nas penzionere kako trosimo nase vrijeme i sto radimo. Pitanje je zapravo vrlo interesantno ...
Eto, na primjer, neki smo dan zena i ja otisli u grad i usli u jednu trgovinu. Razgledali smo robu i kupili neke sitnice. Kad smo izasli, nakon pet minuta, pred trgovinom smo nasli policajca, koji je pisao prijavu za krivo parkiranje. Priblizili smo mu se i ja sam rekao: "Zar ne biste mogli imati malo vise postovanja prema starijima? To nam je prvi put, mi smo u mirovini i zasto nas bas hocete kazniti?"
Tip nas nije udostojio niti jednog pogleda i nastavio je mirno pisati prijavu.
Tada sam mu rekao da je "Nacisticko govno". Na to je policajac podigao pogled, ostro me gledao trenutak, te odmah nakon toga poceo pisati drugu prijavu za izlizane gume.
Na to mu je moja zena rekla da je "Usrano kopile". Tip je mirno drugu prijavu pridruzio prvoj ispod brisaca stakla i nastavio pisati trecu prijavu.
Potrajalo je to dvadesetak minuta - sto je on vise pisao, to smo ga mi vise vrijedjali i obratno... sto zapravo, gledajuci sa osobnog stanovista, nema nikakve veze i nije nas uopce pogadjalo. Naime, mi smo u grad dosli autobusom...
Eto vidite, od kada smo u penziji, pokusavamo se malo razonoditi i zabaviti, to nam je vrlo vazno u ovim godinama! | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet svi 21, 2009 9:28 am | |
| dobar vic Andrea... Smisao života Sinoć smo supruga i ja sjedili na kauču i razgovarali o životu. Razgovor nas je odveo i na razmišljanje o dignitetu ljudskog života. Rekao sam joj: Draga, ako se meni što dogodi, ako bih bio u stanju vegetiranja, ovisan o aparatima i tekućoj hrani, molim te isključi sve stvari koje me drže na životu. Čim sam to izrekao, žena je ustala, isključila tv i uzela mi pivo! | |
|
| |
andrea Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet svi 21, 2009 1:41 pm | |
| Ana, ovo j dobro. To bi svaka zenska trebala da napravi. Ha ha ha ha | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet svi 21, 2009 1:45 pm | |
| | |
|
| |
andrea Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet svi 21, 2009 1:48 pm | |
| Zasto ne ? Ja bi ugasika TV i uzela pivo ako bi bilo previse toga ... | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet svi 21, 2009 1:50 pm | |
| vjerujem ti vec sam te zamislila kako mu sve otimas to bi bilo lipo za vidjet | |
|
| |
andrea Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet svi 21, 2009 1:52 pm | |
| Pa normalno, nema zajebancije To se napravi i ako se ima sta za tuziti onda pismeno ili neka se tuzi kod svoje mame. ha ha ha | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh pet svi 22, 2009 2:42 pm | |
| Pijetao Ivica je proveo vikend na selu kod bake. Prvog sljedećeg dana učiteljica ga upita kako mu je bilo na selu i što je tamo vidio. - Vidio sam mnogo gusaka, pataka i kokoši. I jednog teško bolesnog pijetla. - Po čemu znaš da je bio bolestan? - pita ga učiteljica. - Pa stalno ga je neka kokoš nosila na leđima | |
|
| |
andrea Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh sub svi 23, 2009 1:16 am | |
| Neka žena ulazi u centar za socijalnu skrb, a prati je ravno petnaestero djece. - Au, jekne socijana radnica. Nisu valjda svi vaši?! - Ma, jesu - odgovori mama tonom koji je odavao kako je već bezbroj puta odgovarala na to pitanje. - Dobro onda. Moram i vas i njih upisati u knjigu. Recite mi njihova imena. - Ovo je moj najstariji sin; zove se Saša - krene žena nabrajati. A ovo je najstarija kći, Saša. Sljedeća se kći zove Saša, a onda se rodio sin, Saša. - Zar se i svi ostali zovu Saša? - upita, sve ne vjerujući, socijalna radnica. - Pa, da; zapravo je to vrlo praktično. Primjerice, kad ih zovem na ručak, samo viknem Saša i svi dotrče. Kad želim zaustaviti nekog tko hoće jurnuti na cestu, viknem Saša i tkogod da je, odmah stane. To mi je valjda bila najpametnija odluka - sve ih isto nazvati. Socijalna radnica malo razmisli o tim argumentima, a onda oprezno upita: - To razumijem, ali što ako hoćete da dođe samo jedno, određeno, dijete a ne cijela gomila njih? - A, onda ih zovem prezimenom! | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh sub svi 23, 2009 7:01 am | |
| | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh ned svi 24, 2009 10:25 am | |
| BISERI HRVATSKOG NOVINARSTVA
Jutarnji: - ZATUKAO ŽENU SJEKIROM, SKOČIO U BUNAR PA SE OBJESIO Jutarnji: - UBILA MUŽA KUHINJSKOM KRPOM Glas Istre: - UBIJENA ŽENA PUCALA NA VOJNIKE Jutarnji: - OBILJEŽEN DAN BORBE PROTIV ANTIFAŠIZMA Jutarnji: - TERAPIJA JAHANJEM INVALIDNE DJECE Jutarnji: - ANTE GOTOVINA LOKALIZIRAN Jutarnji: - OBJESIO SE O NETOM PROPUPALU TREŠNJU Jutarnji: - U POŽARU IZGORIO PRASAC VICKO, KRAVA JAGODA I ČOVJEK IVAN Novi list: - ZVJEZDANI RATOVI III: OSVETA SHITA Jutarnji: - NOŽEM JE IZBODEN GREGORI PEK (20) IZ SLATINE Jutarnji: - KRAVA PROPALA KROZ KROV NA GLAVU TURČINU KOJI JE IGRAO Vecernji: - ZIMBABVEANSKA POLICIJA MOLI POGREŠKOM PUŠTENE ZATVORENIKE DA SE VRATE U ZATVOR Dnevnik: - UMIROVLJENICI ODMARAJU NA KLUPAMA, A GROBLJA ZJAPE PRAZNA Naslovnica Slobodne: - OSMOŠKOLCI UBILI BOGA U VJEROUČITELJICI Jutarnji: - MAČKA S PET NOGU ŽIVJET ĆE SASVIM NORMALNO KAD JOJ UKLONE DVIJE VIŠKA Jutarnji: - PLIN VEĆ OVE GODINE STIŽE U JASENOVAC Jutarnji: - NASLOV: ŽOHAR U SABORSKOM RESTORANU, PODNASLOV: GAMAD NA RUČKU 24 sata: - PROVALIO U DJEČJI VRTIĆ I ZLATNU RIBICU NABIO NA ČAČKALICU
Što sve mogu izgovoriti hrvatski novinari i nakon toga ostati živi:
"Poslao ga je u pizdu m..." (umjesto u "p. materinu") "Smrt je nastupila dva dana nakon počinjenog suicida" "Hrvatska se plaši igre Kurčeva" "42-godišnji starac" "37-godišnji mladić" "Ubio prvo sebe pa ženu" "Osumnjičeni ima visoku stručnu spermu" ''Na Novogodišnjem koncertu počeli su zaudarati taktovi Radetzky marša'' ''Bez oca Blanka nikad ne bi dostigla vrhunac.'' "Obraz naših cura osvjetlala je Nika Fleiss koja je nakon druge vožnje skončala šesnaesta." ''16 mrtvih i nestalih: Česi umiru plivajući'' "On htio, ona neće" "Četiri čovjeka pretukla Bosanca" "Poginuo u naletu tramvaja na Božićno jutro" "Naletio na vlak brzinom od 220 km/h" "Stradao pod tračnicama vlaka" "Lovio vepra, ubio sina" "Policija zaplijenila 10 kilograma dobre marihuane" "Terapija jahanjem invalidne djece" "Svjedočio ispred prazne sudnice" "Policajac ju je pokušao lišiti života" "Zatvorenici su tijekom logorovanja u Jasenovcu ..." "Zaprijećena je zatvorska kazna u trajanju 1500 kuna" "Pao je s visine od šest i pol metara i zadobio samo teži potres mozga" "Među 10 poginulih ima i dosta teško ozlijeđenih!" "Mrtvi i ranjeni su zbrinuti u bolnici u Basri" "Uhićeno je 15 osoba između 23 i 40 godina starosti, od kojih je jedan maloljetnik". | |
|
| |
Monika
Posts : 365 Join date : 22.03.2009 Age : 53 Location : Frankfurt/M.
| Naslov: Prezime Slabinac pon svi 25, 2009 9:23 am | |
| Kupa se muz kad mu u kupatilo uleti sin pa ga upita:
- "Tata, tata, sta ti je to dole"?
- "Kićo, sine"!
A zena doviknu iz kuhinje:
- "Reci djetetu i prezime"!!! | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh pon svi 25, 2009 9:30 am | |
| Moni dobar je Glagolska vremena Pita učiteljica djecu: 'Koje je ovo vrijeme: ja kupujem, ti kupuješ, ona kupuje?'. Na što će Ivica: 'Vrijeme rasprodaje!'. | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh čet lip 04, 2009 9:21 am | |
| Milo za drago
Stipe, student u Zagrebu, piše svojoj curi koja studira u Splitu: "Draga Ane! Mislim da naša veza nije ono što sam si zamišljao. Udaljenost između nas je suviše velika. Moram i priznati da sam te, od kad si zadnji puta bila ovdje, prevario četiri puta. Mislim da to nije u redu ni za jedno od nas. Oprosti mi i molim te pošalji mi moju sliku koju sam ti ostavio. Pozdrav, Stipe." Ane, vidno povrijeđena, odmah je otišla do kolegice u foto studio i pokupila sve slobodne fotografije mladića i uz to ubacila u omotnicu još slike svih svojih mlađih rođaka, prijatelja i bivših momaka ... Sve je stavila u pismo zajedno sa Stipinom slikom (ukupno 47 komada) te napisala sljedeći tekst: "Dragi Stipe! Žao mi je, ali te se stvarno ne mogu više sjetiti. Molim te da si izabereš svoju sliku i da mi ostale vratiš. Pozdrav, Ane!" | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh sub lip 06, 2009 8:05 am | |
| Seks u troje Dere se Suljo preko ulice: - Mujo - voliš li ti seks utroje? - Volim!!! - Pa požuri onda kući, možda stigneš... | |
|
| |
PeTr@ Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh pet lip 12, 2009 4:50 pm | |
| Jel može nešto novo??? Ajde neka neko izmisli novi vic svoj vic, da bude originalan jel može??? Ja sam vrlo zadovoljna sa ovim vicevima jer su stvarno smiješni ali da probamo novi oriđiđi humor | |
|
| |
Ana Petrovic Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh pet lip 12, 2009 4:51 pm | |
| moze, super ideja...pocni prva | |
|
| |
PeTr@ Admin
| Naslov: Re: Vicevi i sve za smijeh pet lip 12, 2009 4:52 pm | |
| Čekaj malo di piše da ja imam smisla za humor??? Ja ću se potrudit lol... | |
|