Hrvatska diaspora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska diaspora

Bog i Hrvati

Početna stranicaPortalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Sport, sport i jos jednom sport !!!

Go down 
+2
Ana Petrovic
andrea
6 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
andrea
Admin
andrea

Sport, sport i jos jednom sport !!! Empty
PostajNaslov: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimesri kol 26, 2009 10:30 pm

Kojim sportom se bavite ?
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimesri kol 26, 2009 10:55 pm

svacim pomalo u slobodno vrijeme, ali aktivno nicim...ipak sam u poznim godinama lol!
[Vrh] Go down
http://diaspora.niceboard.biz
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 8:39 am

igrala sam jedno 13 godina profesionalno rukomet Basketball pa sam sad u stare dane prisla na tennis onako cisto radi gibanja a vidite kako ja znam skakat bounce
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 8:54 am

ma ako pricamo o onome sto je bilo trenirala sam aktivno gimnastiku 10 godina...
btw, cure zato vi imate tako dobru liniju Sport, sport i jos jednom sport !!! 463201
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:05 pm

plivanje, vaterpolo, ronjenje, ronjenje s bocama, planinarenje, trekking, a ako ćemo čime smo se nekad bavili onda još i košarka (dok nije bilo malo krc, ali to me vratilo ovim "vodenim" sportovima)...
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:07 pm

Ana, nisam imao pojma da si gimnastičarka, jel imaš koju medalju sa nekog prvenstva? koja ti je bila omiljena disciplina?
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:08 pm

Monika, rukomet kažeš? Sigurno si bila sva plava nakon treninga i utakmica ? to si igrala u nekom klubu ili? pričaj nam malo o karijeri, ipak 13 godina nije malo...
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:10 pm

Andrea, a da li se ti baviš kojim sportom? ti si sigurno još uvijek aktivna ?
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:09 pm

Roby, puno stvari ima koje ti jos neznas o meni, nemam medalja, nekako sam uvijek bila 4 ili jos manje, prekasno sam pocela, sto se tice gimnastike, a parter je bila moja disciplina, premete svih vrsta sam obozavala
[Vrh] Go down
AlkY
Admin
AlkY

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:13 pm

Slucajno uvijek 4. bila a ?? hahaha Very Happy
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:37 pm

ma n ije slucajno,. vidis da sam napisala da sam prekasno startala...gimnastiku tko trenira treba poceti sa 5 ili 6 godina, da bi postigao neke rezultate, a ja pocela sa 10 Very Happy
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:39 pm

ma Alky, mora nam Ana pokazat svoje drvene medalje
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 1:49 pm

nemam ih,.....nema mi smajlicaaaaaaaaaa...da mogu plakati zbog nepostojecih medalja:(
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 3:45 pm

a eto ako ikoga zanima, igrala sam za ovu pokrajinu di zivim i sa svojim klubom iz mog mista smo igrali u jednoj vecoj ligi. eto kasnije sam jos igrala za banku u kojoj radim jer u njemackoj ima svaka veca banka itd. svoju sportsku ekipu. eto zadnjih dvi godine sam pocela sa tennisom onako cisto da pokazen noge svoje,HAHAHAHAHA Sport, sport i jos jednom sport !!! 310617
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 3:51 pm

a imas i sta pokazati lol
[Vrh] Go down
snjezana
Član odbora HSI Innsbruck
snjezana

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet kol 27, 2009 5:19 pm

u moje vrijeme kad sam bila mlada,nije se puno posvecivalo sportu .Vazna je bila skola,a poslije skole morala sam pomagati roditeljima ......... Kad sam se udala i rodila dva sina .......Cim su malo porasli ja i suprug vodili smo ih na nogomet da treniraju i igraju.................... Basketball

Zadnja promjena: snjezana; sub kol 29, 2009 9:17 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
snjezana
snjezana

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimesub kol 29, 2009 9:01 pm

sada idem ponekad u fitnes ,ili na plivanje Sport, sport i jos jednom sport !!! 769708
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimepon kol 31, 2009 3:17 pm

Andrea otvorila temu i sad je bojkotira Wink

Ana nema drvenih medalja a omiljena disciplina joj je bila (bio) part(n)er Rolling Eyes

Monika pa daj da vidimo te noge Razz
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimepon kol 31, 2009 3:22 pm

@roby, jeste vi muski nista ne viruj te sve morate vidit ili pipat Sport, sport i jos jednom sport !!! 225154 hehe
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimepon kol 31, 2009 4:06 pm

haha Monika imaš pravo ali ja nisam pričao o pip(k)anju a ti si još i smajlića sa jezikom ubacila... kako da to shvatim, kao pipanje jezikom??????? Sport, sport i jos jednom sport !!! 744170
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimesri ruj 02, 2009 9:36 am

@roby, roby pa to sam ja tebe nacrtala kako gledas sliku kad igram tennis Twisted Evil
[Vrh] Go down
Ana Petrovic
Admin
Ana Petrovic

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimesri ruj 02, 2009 9:39 am

affraid Moni, pa ne mozes mu zamjetrati sto bi gledao tvoje noge, nije on kriv sto su lipe Sport, sport i jos jednom sport !!! 438729
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimesri ruj 02, 2009 1:33 pm

ali ja se uopće toga ne sramim Razz
dakle Monika, čekam tu sliku da bi ja mogao Razz Razz
[Vrh] Go down
Monika

Monika

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet ruj 03, 2009 10:46 am

hehehe roby, roby, ne vuci me za jezik geek
[Vrh] Go down
roby

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitimečet ruj 03, 2009 12:04 pm

mislim da sam te već povukao Very Happy
za jezik naravno Razz
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sport, sport i jos jednom sport !!!   Sport, sport i jos jednom sport !!! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Sport, sport i jos jednom sport !!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Sport - Igraci su za nagradu dobili svinje